به گزارش خبرگزاری مهر، حجت نظری در حاشیه بازدید از این نمایشگاه عطر سیب گفت: خوشبختانه به نظر می رسد که کیفیت این رویداد فرهنگی هر سال بهتر از دوره های گذشته می شود.
وی با بیان اینکه ماموریت های شهرداری در حال واقعی سازی است، ادامه داد: هر چند در دوره گذشته تلاش بر این بود تا مدیریت شهری تمام ماموریت های سازمان ها و ارگان هایی دیگر را به سمت خودش بکشاند، اما تلاش شد تا در این دوره، مدیریت شهری از انجام کارهای اضافی فاصله می گیرد.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه هفدهمین رویداد عطر سیب به خوبی توانسته است تا بر مبنای هدف اصلی خود برگزار شود، بیان کرد: در واقع امسال سعی شد تا شهرداری کمتر به آن بخش هایی که مسئولیتی در آن نداشته را اجرا کند.
وی یادآور شد: در واقع می توان ادعا کرد مدیریت شهری با درک کامل وظایفی که برعهده دارد، در تلاش است تا به جای پرداختن به وظایف سازمان های دیگر در چارچوبی که شورای شهر تهران در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی برایش مصوب شده گام بردارد و نمایشگاه عطر سیب امسال به خوبی نشان داد که معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این مسیر گام برداشته است.
حجت نظری با اشاره به مردمی بودن هفدهمین رویداد عطر سیب تاکید کرد: عطر سیب این امکان را فراهم آورده تا مردم بتوانند به صورت خانوادگی از فضاهای فرهنگی ای که متناسب با موضوع این رویداد است، به همراه خانواده خود بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه هفدهمین رویداد عطر سیب از سطح کیفی بسیار خوبی به نسبت سال های گذشته برخوردار است، گفت: برپایی تالار هنر در ابتدای ورود به فضای نمایشگاه عطر سیب ابتکار بسیار زیبایی است که امکان حضور هنرمندان صاحب نام در حوزه طراحی پوستر و نمادهای عاشورایی تا جوانانی که تمایل به ورود به این حوزه های فرهنگی و هنری را دارند؛ فراهم کرده است.
عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تاکید و پافشاری مدیران فرهنگی نسبت به اجرای مصوبات شورای شهر تهران باعث می شود تا شورای شهر به صورت حداکثری از اقدامات این چنینی مدیریت شهری دفاع کند، افزود: اعتقاد دارم اگر تلاش کنیم تا مردم مستقیما وارد رویدادهای مذهبی و ملی شوند، حتما منجر به اتفاقات بهتری می شود.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف شهرداری ها به عنوان موسسات غیر دولتی این دلیل است که از نظر فرهنگی مسائل محدوده جغرافیایی خود را مدیریت کرده و بتوانند مردم را نسبت به هویت ملی و مذهبی خود فعال تر کنند؛ ادامه داد: وقتی واسطه ها در رویدادهای ملی و مذهبی حذف شده و مردم خود به صورت مستقیم در این رویدادها مداخله می کنند، اتفاقات بهتری روی داده و باعث می شود تا آنها با مدیریت شهری ارتباط مناسب تری برقرار کنند.
نظری بیان کرد: این نگاهی است که انتظار داریم تا نهادهای متولی مانند سازمان تبلیغات نیز به موضوعاتی این چنینی مانند نمایشگاه عطر سیب ورود جدی تری داشته باشند تا ما نیز بتوانیم بستری ایجاد کرده تا عرصه را به متولی اصلی خود واگذارکنیم.
به اعتقاد وی؛ حضور شهرداری در رویدادهای این چنینی تنها باید در حد ایجاد بستر برای اجرا باشد و جزئیات باید به متولیان امر واگذار شود.
نظر شما